Ergene Yağan Yağmurla Venedik Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ergene’de önce ki gün yağan kuvvetli sağanak yağış sonrasında birçok evi su basarken Ergene Belediyesinde cadde ve sokaklarda büyük su birikintileri oluştu.

Ergene Beledye Başkanı Rasim Yüksel’in geçtiğimiz haftalarda Ergene’ye yapacakları gölet projesi sonrasında Ergene’nin Venedik gibi olacağını belitmişti, İşte önce ki gün de yağan sağanak yağmur  alt yapı eksikliği nedeniyle Ergene’yi Venedik’e çevirdi.

ERGENE GERÇEKTEN VENEDİK OLDU

Ergene’de önce ki gün kuvvetli sağanak yağış hayatı felç ederken, sağanak yağmurdan dolayı birçok evi su bastı. Ergene’ye yapacakları gölet projesi sonrasında Ergene’nin Venedik gibi olacağını belirtmişti, işte önce ki gün Ergene’de yapan sağanak yağmur ile alt yapı eksikliği Ergene’yi Venedik’e çevirdi. Ergene’de yaşanılan alt yapı eksikliği ile başta Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesinde ev ve dükkanları su bastı. Ergene Çorlu Kaymakamlığı önünde de büyük bir su birikintisi oluştu, vatandaşlar evlerine girmek için bu büyük su birikintisinin üzerinden atlamak zorunda kaldı. Ergene Belediye Başkanı Resim Yüksel gölet projesinin tamamlamadan Ergeneyi Venedik’e çevireceğiz sözü az da olsa gerçekleşmiş oldu.

ergeneyi-venedik-gibi-yapacagiz

ergene-venedik-gibi-oldu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ergene Yağan Yağmurla Venedik Oldu
Takip Et

Bizi Takip Edin