Özlem Yemişçi Helallik İstedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7 Haziran seçimleri için parti merkezi tarafından aday gösterilmeyen Milletvekili Özlem Yemişçi, helallik istedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığınca düzenlenen Milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşma yapan Milletvekili Özlem Yemişçi partililerden helallik istedi. Yemişçi; “Eğer bilmeden bir hata ettiysem, bir eksikliğim kaydı ise, bana hakkınızı helal edin, benim sizlerde bir hakkım varsa o da helal olsun” dedi.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

Tekirdağ Özdemirler düğün salonunda yapılan aday tanıtım toplantısında “Ellerine sağlık Özlem Yemişçi” sloganları ile kürsüye gelen Ak parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi; “İşte yine büyük birlik ve beraberlik içerisinde il başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Milletvekili aday tanıtım toplantısında birliğimizi pekiştiriyoruz, beraberliğimizi pekiştiriyoruz mutluluğumuzu paylaşıyoruz, mutluluk paylaştıkça çoğalır bunu bildiğimiz için bu mutluluğun daim olmasını diliyorum” dedi.

HAKKINIZI HELAL EDİN

AK Parti teşkilatları ile 4 yıldır birlikte çalıştığını kaydeden Milletvekili Özlem Yemişçi; “Çok sevgili dostlarım, 2011 genel seçimleri öncesinde teşkilatlarımız ile bir araya geldik, Milletvekilliği ile birlikte 4 yıldır Ankarada’ki görevimin dışında sizlerin yanında, sizlerle beraber olmaya gayret ettim, eğer bilmeden bir hata ettiysem, bir eksikliğim kaydı ise, bana hakkınızı helal edin, benim sizlerde bir hakkım varsa o da helal olsun” dedi.

AK PARTİNİN EMRİNDEYİM

7 Haziran 2015 seçimleri sonrasında milletvekilliği sona erecek olan Özlem Yemişçi; “Çok güzel bir yolculuk yaptık, ama bitmedi. Ak parti kadroları olarak, partimiz genel merkezimiz, nerede görev verirse partimizin neferi olarak orada görevimizi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

TEKİRDAĞ’DA TARİH YAZACAĞIZ

Özlem Yemişçi; “Haziran ayında gerçekleştireceğimiz seçimlerde artık Türkiye’de olduğu gibi Tekirdağ’da da hep birlikte müthiş bir tarih yazacağız, kıymetli Milletvekili adaylarımız ile beraber, teşkilatlarımız ile beraber gerekli olan bütün çalışmaları yapıp, Tekirdağ’da tarih yazacağız, benim buna inancım sonsuz, sizde inancınızı çok kuvvetli tutun, hepinizin yüreğine sağlık, hepinizin emeğine sağlık, durmak yok yola devam” diye konuştu.

Aday tanıtım toplantısında 3. sıra milletvekili adayı Metin Akgün ile Milletvekili Özlem Yemişçi’nin aralarının soğuk olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

ozlem-yemisci-helallik-istedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özlem Yemişçi Helallik İstedi
Takip Et

Bizi Takip Edin