Keşan Belediyesi Temizlik Seferberliği Başlatıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etkinlik, 8-9 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak ve “Keşan Birlikte Temiz” sloganı ile gerçekleşecek.

Etkinliğin bayram öncesi Keşan cadde ve sokaklarının daha temiz olması için gerçekleştirileceğini belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çiçek gibi Keşan oluşturmak içinetkinliğe tüm Keşan halkını davet etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından arazöz ve yol süpürme araçları ve temizlik görevlilerinden oluşturulan 4 ekip, ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 4 ot tırpan ve 2 boya ekibi ile gerçekleştirilecek temizlik faaliyetinde Zabıta Müdürlüğü de 3 ekiple destek verecek.

KEŞAN HALKI DESTEKLİYOR

Çalışma kapsamında İstiklal Caddesi Barış Parkı önünden başlayarak Tepe Mezarlık etrafı, Sanayi Kavşağı, Efes Ticaret Merkezi ve Mezbaha önüne kadar olan yol, Kurtuluş Caddesi, Paşayiğit Caddesi, Orman Fidanlığı civarı, Cennet Bahçesi önü ve çevresi, kipa alışveriş merkezi yolu, Cumhuriyet Meydanı, Anafartalar Caddesi, Enez Yolu Mezarlığı, Evreşe Caddesi, Keşan’daki tüm camiler, Paşayiğit ve İzzetiye mezarlıkları, Keşan Şehirlerarası Otobüs Terminali, eski belediye binası ve Balık Hali civarı ve Tekel Meydanı’nda temizlik faaliyeti yapılacak. Ayrıca 3 tırpan ekibi ile 2 boya ekibi de tespit edilen alanlarda çalışma yürütecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Keşan Belediyesi Temizlik Seferberliği Başlatıyor
Takip Et

Bizi Takip Edin