Ergene Haber, Ergene Haberleri, Ergene Son Dakika

ERGENE MUHTARLAR DERNEĞİNDEN KAYMAKAM KIZILTOPRAK’ A VEDA YEMEĞİ

ERGENE MUHTARLAR DERNEĞİNDEN KAYMAKAM KIZILTOPRAK’ A VEDA YEMEĞİ
Samet Ayan( sametayan@gazetecorlu.com )
24 Ağustos 2019 - 12:42

2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcısı olarak atanan Ergene Kaymakamı Fatih KIZILTOPRAK onuruna, Ergene Muhtarlar Derneği veda yemeği düzenledi.

İlçemiz Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Şelale Restoran’ da düzenlenen yemeğe mahalle muhtarları eşleriyle birlikte katıldılar.

Yemekte konuşan Kaymakam KIZILTOPRAK; Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Sizlerle beraber el ele vererek devletimizin bize verdiği yetki çerçevesinde adil görev yapmaya çalıştık. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Ergene ve Ergene’ liler için eğitim, kültürel ve sosyal alandaki eksiklikleri giderme noktasında çalışmalar yapma gayreti içinde olduk. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Gelecek Kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum”  dedi ve Ergene Muhtarlar Derneği Başkanı Ersin ÇABUKER’ E ve tüm muhtarlara teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Ergene Haber'de yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Ergene Haberfilozoffethiye balayı oteli