Gökhan Diktaş Gece Gündüz Çalışıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Gökhan Diktaş aday adaylık sürecinde devam ettirdiği performansı adaylık sürecinde de sürdürüyor.

VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

Dün sabah saatlerinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek oda başkanı İzzet Volkan ile bir araya gelen Diktaş’a Volkan tarafından “Çorlu Neden İl Olmalı” başlığı ile hazırlanan çalışma verildi. ÇTSO ziyaretinin ardından Çorlu Şoförler odasını ziyaret eden Diktaş’a AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr. Hakan Sunal’ın yanı sıra AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, AK Parti Çorlu Kadın Kolları başkanı Neriman Çivici ile Gençlik Kolları Başkanı Onur Şen ve SKM Başkanı Yavuz Çetin’de eşlik ettiler. Gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Diktaş, Cemaliye Mahallesi’nde kahvehaneleri ve esnafları ziyaret ederek yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesi vatandaşlardan destek istedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Diktaş’a çalışmalarında kalabalık bir ekipte refakat ederken Cemaliye mahallesi ziyaretinde AK Parti Aday Adayı Ramazan Karadeniz’de Diktaş’ı ziyaretlerinde yalnız bırakmadı. Cemaliye mahalle ziyaretinde Mahalle muhtarı Soner Uğur ‘da ziyaret edilirken Diktaş gece geç saatlere kadar devam eden çalışmalarını bir sonraki gün Şarköy’de sürdürdü. AK Parti Şarköy ilçe başkanı Engin Sadunoğlu ve kalabalık bir partili grubu ile Şarköy’de oda ve kooperatifleri ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Gökhan Diktaş Cuma Namazını ise İshaklı köyünde kıldı. Gün içerisinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen ve çalışmalarını aktaran Diktaş iftarı ise Şarköy’lü vatandaşlar ile birlikte yaptı. İftar programında İl Başkanı Ali Gümüş ve ilçe başkanı Engin Sadunoğlu’da yer aldılar

1 3 4 5 6 WhatsApp Gorsel 2023 04 15 saat 02.11.05

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gökhan Diktaş Gece Gündüz Çalışıyor
Takip Et

Bizi Takip Edin