Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız’ın istifası isteniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı, aylık düzenli olarak gerçekleştirdiği basın buluşmasında GazeteÇORLU’nun ortaya çıkarttığı yolsuzluk hakkında konuştu.

HALA GÖREVDE OLMASI ENTERESAN

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız’a ait kaçak bina ile ilgili yaptığımız haber kamuoyunun ilgisini çekerken bir açıklama da AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım’dan geldi. Çalım, yaptığı açıklamada; “Ceza kesen belediye başkanı Rasim Yüksel kendini kahraman ilan etti. Belediye başkan yardımcısı Menderes Yıldız’ın hala görevde olması çok enteresan, istifa etmesi gerekiyor” dedi.


2 GÜNLÜĞÜNE İMAR İZNİ AÇTILAR

Kısa bir süre sonra yoğun bir çalışma temposu içine gireceklerini belirten Başkan Çalım; “Çalışmalarımıza sizleri davet edeceğiz. Sürekli sizlere bilgilendirmelerimiz olacak. Önümüzdeki günlerde Bulgaristan’ın Sofya şehrinde HÖH partisi genel merkezine ziyaretimiz olacak. Ergene’de meydana gelen konuları belediye meclis üyelerimiz geçen ay gündeme getirdiler. Meclis ile ilgili prosedürü belediyeye ilettik. Bununla ilgili prosedür işletildi, mühürlendi. 1 aylık süreleri vardı, sürenin dolmasını bekliyorduk. Yeşiltepe tarafında imar izni kapalıydı. Enteresan bir şekilde 2 günlüğüne imar iznini açıp kapattılar. Bununla ilgili araştırmalarımız ve incelemelerimiz devam ediyor. Bu iki günlük imar izninden kimler faydalanmış merak ediyoruz. Çok önemli bir durumdur bu, 2 gün aç kapa” diye konuştu.

MENDERES YILDIZ’IN İSTİFA ETMESİ GEREKİYOR

Başkan Mustafa Çalım; “Bir belediye başkan yardımcısının yaptığı kaçak inşaat mühürleniyor. Burada bir skandal yaşanmıştır. Bu başkan yardımcısı hakkında belediye başkanı bir şey yapmıyor. Bununla ilgili işlem yapan yaklaşık 10 bin TL para cezası kesen kendini kahraman ilan ediyor. İdari anlamda bir skandal vardır. Bu belediye başkan yardımcısının hala görevde olması çok enteresandır. Bunu kapatmaya çalışıyorlar. Menderes Yıldız’ın etik olarak istifa etmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

menderes_yildiz_kacak_yapi_istifa

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız’ın istifası isteniyor
Takip Et

Bizi Takip Edin